Kahramanmaraş Haber
HV
28 MART Perşembe 19:28

AK Parti Bursa'dan ilçe teşkilatlarına ziyaret

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, ilçe teşkilatlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 20-10-2022 15:41   Güncelleme : 20-10-2022 15:41
AK Parti Bursa'dan ilçe teşkilatlarına ziyaret

BURSA (İGFA) -AK Parti Bursa İl Başkanlığı, il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gürsu ve İnegöl ilçelerinde ana kademe, kadın ve gençlik kolları mensupları ile biraraya gelen AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, burada teşkilat mensuplarından çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Tüm saha çalışmaları ile birlikte geçtiğimiz haftalarda AK Parti Bursa Milletvekillerinin de katılımları ile 17 ilçede gerçekleşen ‘Yüz Yüze Gönül Gönüle Bursa’ programlarında ilçelerinde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan tüm mahalleleri kapsayan ziyaretleri nedeniyle Gürsu ve İnegöl ilçe teşkilat mensuplarına teşekkür eden Başkan Gürkan, Bursa genelinde tüm teşkilat mensupları ile birlikte her zaman olduğu gibi sahaya hâkim olduklarını belirtti.

Başkan Gürkan, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana gücünü aldığı milletle iç içe yönetim ve hizmet anlayışlarının her dönemde en güzel örneklerinin Bursa’da verildiğini vurguladı.

Başkan Gürkan, 17 ilçenin tamamında olduğu gibi İnegöl ve Gürsu ilçelerinde de her kesimden insanımıza ulaşarak, ortak akıl yoluyla ilçelerimize ve şehrimize en doğru hizmetleri getirmek için çalıştıklarını belirterek, ″Bursalı Hemşehrilerimize de bu çabamızı görüyor ve takdirlerini her seçimde sandıklara yansıtarak, partimizin gücüne güç katıyor. İnancımız odur ki Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde her alanda güçlü bir Türkiye vizyonumuz önündeki önemli süreçlerden olan 2023 seçimlerinde de bu güvenden aldığımız güçle sandıklardan zaferle çıkacağız. Yine inanıyoruz ki bu zaferin en büyük destekçileri yine Bursa Halkı ve AK Parti Bursa Teşkilatları olacaktır” diye konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR