Kahramanmaraş Haber
HV
29 MART Cuma 15:50

Kaynarca Millet Bahçesi ve Köy Yaşam Merkezi açıldı

Kaynarca’da yapımı tamamlanan Küçükkaynarca Millet Bahçesi ile Köy Yaşam Merkezi açıldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-11-2022 18:40   Güncelleme : 08-11-2022 18:40
Kaynarca Millet Bahçesi ve Köy Yaşam Merkezi açıldı

 Açılışta konuşan Sakarya Büyükşehir Başkanı Ekrem Yüce, “7’den 70’e tüm hemşerilerimizin huzur içerisinde vakit geçirebileceği millet bahçesi ile köy yaşam merkezi hayırlı olsun. Yeni yaşam alanlarının yanı sıra inşallah üstyapıda da asfalt atağımızla Kaynarca’yı yenilemeye devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kaynarca’da yapımı tamamlanan Küçükkaynarca Millet Bahçesi ve Köy Yaşam Merkezi’nin açılışına katıldı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırgan’nın da yer aldığı törende ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar ve vatandaşlar yer aldı. Yüce, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga’ya Sakarya’ya gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla teşekkür ederek, projenin hayırlı olmasını temenni etti.

Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, Kaynarca için çok önemli bir gün olduğunu ifade ederek, ilçenin 20 yılda kabuğunu kırdığına dikkat çekti. Kefli, “Millet Bahçesi ilçemizin yaşam kaynağı olacak. Cumhurbaşkanımızın açtığı yolda ilerlemekten mutluluk duyuyoruz. 50 bin tonun üzerinde asfalt çalışması da mahallelerimizde buluşuyor, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yaşam merkezlerimiz, parklarımız doğal alanlarımız ile ilçemizi daha iyi hale getireceğiz. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR