Kahramanmaraş Haber
HV
29 MART Cuma 00:53

Tuzla Belediyesi ile Kavaklı etkinliği

Trekking Tuzla’nın Bu Ayki Rotası Sarıkavak Oldu

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 20-12-2023 20:26
Tuzla Belediyesi ile Kavaklı etkinliği

Tuzla Belediyesi, ilçede yaşayan doğaseverlere özel her ay farklı bir rotada trekking etkinliği düzenliyor. Etkinliğin bu ayki rotası ise Gebze Sarıkavak köyü oldu. Yürüyüşe katılan vatandaşlar, doğanın eşsiz manzarası karşısında yürüyüş yapmanın harika olduğunu söyledi. 

Tuzla Belediyesi ilçede yaşayan doğaseverlere özel her ay bir trekking etkinliği düzenliyor. ‘Doğaya sadace ayak izini bırak’ sloganı ile hayata geçirilen etkinlik, trekking lideri eşliğinde en az 10 kilometrelik mesafelerin olduğu orta ve zor parkur alanlarında düzenleniyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın talimatıyla hayata geçirilen proje kapsamında vatandaşlar, her ay bambaşka bölgelere seyahat edip, yeni yerlerde yürüme fırsatı yakalıyor. Doğaseverler, bol oksijenli ve doğa ile iç içe bir gün geçirme imkânı elde ediyor. Bu ay Gebze Sarıkavak köyünde trekking yapan gençler, yapılan etkinlikten ne kadar memnun olduklarını dile getirdi. 

“DOĞANIN TADINI OLABİLDİĞİNCE ÇIKARTTIK” 

Yürüyüşe katılan Çetin Özdemir, “Tuzla Belediyesi ile Kavaklı etkinliğindeyiz. Çok keyifli bir yürüyüş oluyor, hava çok güzel. Şu anda bir köprünün yanındayız ve manzaramız harika. Adeta doğayla iç içeyiz, benim için çok keyifli geçiyor” dedi. 

Eşiyle birlikte etkinliğe katılan Burcu Yüksel ise “Yürüyüş etkinliğine eşimle Tuzla Belediyesi’nin sayfasından araştırarak katıldık. Bu tarz aktivitelere katılmayı çok seviyoruz. Yeni insanlarla tanıştık, harika bir parkurda çok güzel bir yürüyüş gerçekleştirdik. Hava ve ortam çok güzeldi, kısacası doğanın tadını olabildiğince çıkarttık” şeklinde konuştu.







AdminAdmin

YORUMLAR