Kahramanmaraş Haber
HV
29 MART Cuma 15:23

GENÇLİK MEHMET AKİF ERSOY’U TİYATRO VE CANLANDIRMA PROGRAMI İLE ANDI

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kozluk Gençlik Merkezi, Mehmet Aktif Ersoy’u düzenlediği tiyatro ve canlandırma programıyla andı.

SPOR
Giriş Tarihi : 28-12-2022 18:54   Güncelleme : 05-01-2023 21:36
GENÇLİK MEHMET AKİF ERSOY’U TİYATRO VE CANLANDIRMA PROGRAMI İLE  ANDI

Oyun eğitmeni Mehmet Şah Bali gözetiminde başarılı gençlerden oluşan tiyatro ekibiyle, unutulmaz bir anma programına imza atıldı. Kozluk Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğunun 29 Ekim Konferans Salonunda sahneye taşıdığı, ‘Mehmet Akif Ersoy’u’ Anma programına gençlerin yanı sıra Kozluklu vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi.

 “OYUN BÜYÜK BİR ÖZVERİ İLE HAZIRLANDI” Sahneye taşınan Mehmet Akif Ersoy’u Anma tiyatro oyununun büyük ilgi gördüğünü ve gençlerin çok iyi bir performans gösterdiğini belirten Kozluk Gençlik ve Spor İlçe Müdürdü Abdülbasir Alağaş, önemli isimlerin anma etkinliklerini önemsediklerini söyledi. Alağaş; “Oyunu M. Şah Bali ve Kozluk Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğumuz büyük bir özveri ile hazırlandılar. Sahnedeki başarılı oyun büyük emeklerin sonucudur. 

Anma programının hazırlanmasında büyük emekleri olan eğitmenizi M. Şah Bali’ye, Gençlik Merkezimize ve özelikle oyunu izlemeye gelen Kozluk halkı ile gençlerimize teşekkür ediyorum. İlçemiz için ne kadar hizmet etsek azdır” diye konuştu..

AdminAdmin

YORUMLAR