Kahramanmaraş Haber
HV
19 MART Salı 14:10

Hataylı Depremzede Çocukların Oyuncak Mutluluğu

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-03-2023 16:31   Güncelleme : 20-03-2023 16:31
Hataylı Depremzede Çocukların Oyuncak Mutluluğu

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından Tuzla Belediyesi, Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yaraları sarma çalışmalarına 7 gün 24 saat esasına göre devam ediyor. Bölgedeki temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra aşevi, temiz su tedariği, kırsal kesimlerin ihtiyaçlarının karşılanması gibi konularda yapılan çalışmalara ek olarak depremzede çocuklar için de özel çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın öncülüğünde ve bağışçıların destekleri ile Kırıkhan’da yaşayan çocuklara oyuncak sürprizi yapıldı. Çocukların mutluluk anlar kameralara saniye saniye yansıdı. 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından Tuzla Belediyesi, Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yaraları sarma çalışmalarına 7 gün 24 saat esasına göre devam ediyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın da sık sık gitti Kırıkhan’da Tuzla Belediyesi temel belediyecilik hizmetlerini en uzakta yaşayan depremzedeye ulaştıracak şekilde 7 gün 24 saat esasına göre gerçekleştiriyor. Bölgenin yemek, temiz su, temizlik gibi ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra depremzede çocuklar için de özel çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın öncülüğünde depremzede çocukların derslerinden geri kalmaması için tablet kampanyası başlatılmıştı. Dün de bağışçıların destekleri ile deprem bölgesinde çocukların yüzünü güldürmek için özel bir sürpriz hazırladın. Hediye paketi yapılan oyuncaklar, tek tek çocuklara dağıtıldı. Çocukların mutluluk anlar kameralara saniye saniye yansıdı. 

“SİZLERE KALBİNİZ KADAR GÜZEL BİR GELECEK SUNMAK EN TEMEL GÖREVİMİZ” 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ”Sizlere kalbiniz kadar temiz ve güzel bir gelecek sunmak bizlerin en temel görevidir çocuklar. Hepinizin gözlerinden öpüyorum” dedi.

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR