Kahramanmaraş Haber
HV
28 MART Perşembe 23:33

“Sakarya’nın tarım geleceğine yön vermeye devam edeceğiz”

Ticaret Borsası Başkanı Genç, Meclis Başkanı Uztürk ve beraberindeki heyeti konuk eden Başkan Yüce, “Ticaret Borsası tarımda konusunda en önemli paydaşlarımızdan birisi. Buluşmalarımızda da ana gündemimiz tarım. İnşallah birlikte güzel çalışmalara imza atacak, Sakarya’nın tarım geleceğine yön vermeye devam edeceğiz” dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-11-2022 15:23   Güncelleme : 25-11-2022 15:23
“Sakarya’nın tarım geleceğine yön vermeye devam edeceğiz”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç, Meclis Başkanı Bekir Uztürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini konuk etti. Genç, Uztürk ve borsa yönetimine başarılar dileyen Başkan Yüce, yeni dönemin borsa için hayırlı olmasını temenni etti. Sakarya ortak paydasında tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Yüce, şehrin tarım potansiyeline sundukları katkı dolayısıyla Ticaret Borsası’na teşekkür etti.

Gündemimiz tarım
Sakarya’nın tarımda marka şehir olduğunu ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Bir şehrin olmazsa olmazlarından birisi tarımdır. Bizler de Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin potansiyelini artıracak, şehrimize ve ülkemize değer katacak ürünlerin üretimi, çiftçilerimizin desteklenmesi ve verimli topraklarının işlenmesi için çalışmalar yürütüyoruz. Biliyoruz ki Ticaret Borsası tarımda konusunda en önemli paydaşlarımızdan birisi. Buluşmalarımızda da ana gündemimiz tarım. İnşallah birlikte güzel çalışmalara imza atacak, Sakarya’nın tarım geleceğine yön vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Elimizi taşın altına koyacağız
Başkan Yüce, “Şehrimizin daha da ileriye taşınmasında, yarınımızın geleceği olan çocuklarımıza daha iyi bir hayat sunmak adına çok önemli adımları Sakarya’mızda gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir olarak paydaşlarımızla birlikte tarımın sanayi ile entegrasyonuna dönük uygulamalara önem ve destek veriyoruz. Bizler Sakarya’yı seviyoruz. Hem ilimizin hem de ülkemizin gelişmesine katkı sağlayacak, şehrimizin menfaatine olacak her türlü çalışmada elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.

Tarım teşekkürü
Buluşmada Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi’nin Sakarya için hayata geçirdiği yatırımları yakından takip ettiklerini ifade ederek, tarım özelinde yapılan projeler için Başkan Yüce’ye teşekkür etti.

AdminAdmin

YORUMLAR